Mai multe ştiri online:

Cod roșu de inundații pe râuri din două județe

Ştire online publicată Marţi, 13 Martie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Hidrologii au emis, marți, o avertizare Cod roșu de inundații, valabilă din această după-amiază până la miezul nopții, în două bazine hidrografice de pe raza județelor Harghita și Brașov.


Conform Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA), între orele 17:15 și 00:00, ca urmare a precipitațiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate, a cedării apei din stratul de zăpadă și propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie, cu efecte de inundații, și creșteri rapide de debite și niveluri, cu depășiri ale Cotelor de pericol, în bazinele hidrografice Homorodul Mic și Homorodul Mare (județele Harghita și Brașov).


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65842 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3809 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3354 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1972 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.874 secunde