COD PORTOCALIU peste Constanța / CNADR vrea să închidă drumurile din Constanța

968
COD PORTOCALIU peste Constanța / CNADR vrea să închidă drumurile din Constanța - ninsoare-1328525460.jpg

Articole recomandate

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România avertizează că începând cu ora 14:00 există posibilitatea închiderii drumurilor naționale din următoarele județe: Mehedinți, Olt, Dolj, Teleorman, Giurgiu, Constanța, Argeș, Dâmbovița, Ilfov, Prahova, Gorj și Vâlcea.

Măsura vine ca urmare a faptului că, așa cum a informat Administrația Națională de Meteorologie în avertizarea meteorologică Cod portocaliu din 5 februarie, viscolul se va extinde spre Dobrogea, Muntenia și Oltenia, atingând intensitatea maximă în perioada 6 februarie ora 14:00 – 7 februarie ora 18:00.
Menționăm că în baza ordinului comun al Ministerului Administrației și Internelor – Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, "în cazul intrării în vigoare a avertizării de cod portocaliu sau cod roșu de viscol, ninsori abundente și/sau polei generalizat, se va dispune închiderea imediată a circulației".

Subliniem că închiderea acestor drumuri are drept scop asigurarea siguranței oamenilor. Astfel, utilajele de deszăpezire vor putea interveni pentru redeschiderea drumurilor de îndată ce condițiile meteorologice o vor permite. CNADNR, împreună cu patronatele, va asigura rutele prioritare ale fluxurilor de mărfuri astfel încât aprovizionarea să nu fie întreruptă în niciunul dintre județele afectate.


 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 Februarie 2012
Stire din Social : Ninsorile se întorc peste Constanța
Luni, 06 Februarie 2012
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului  supărat
Pagina a fost generata in 1.3167 secunde