COD PORTOCALIU la Constanța. Toate trenurile spre Tulcea sunt anulate. De la București se înregistrează întârzieri mari

241
COD PORTOCALIU la Constanța. Toate trenurile spre Tulcea sunt anulate. De la București se înregistrează întârzieri mari - 411cfrgreva-1390818433.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională de Căi Ferate "CFR" S.A. informează că, la această oră, circulația feroviară la nivel național se desfășoară în continuare în condiții de ninsoare viscolită și vânt puternic, iar pentru deszăpezirea liniilor se acționează cu pluguri și personal suplimentat.


Potrivit reprezentanților CFR Călători în prezent nu sunt trenuri anulate pe ruta Constanța -București, însă garniturile înregistrează întârzieri. Spre Tulcea însă nu circula niciun tren. La această oră se patrulează cu pluguri pentru deszăpezirea liniilor pe regionalele teritoriale București, Constanța și Galați, iar personalul feroviar lucrează la deszăpezirea liniilor și a macazurilor în stațiile de cale ferată unde zăpada viscolită se depune în strat gros, astfel încât trenurile să poată circula în condiții de siguranță.


Pentru siguranța călătorilor toate trenurile vor staționa în gări, în intervalul de timp necesar intervențiilor de deszăpezire a liniilor și a macazurilor. Toate măsurile luate de companiile feroviare au drept scop siguranța pasagerilor pe tot parcursul călătoriei.


În aceste condiții speciale de trafic dificil, în care vremea continuă să fie nefavorabilă îngreunând intervenția echipelor feroviare, pentru trenurile aflate în staționare s-au luat măsuri în vederea asigurării alimentării cu energie electrică pentru a fi menținută căldura în trenuri la nivel de conform termic și posibilitatea de acces în sălile de așteptare din gări.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2871 secunde