COD PORTOCALIU DE VISCOL, la Constanța. 31 de localități nu au nici acum apă la robinete

332
COD PORTOCALIU DE VISCOL, la Constanța. 31 de localități nu au nici acum apă la robinete - apa-1516286967.jpg

Articole de la același autor

În jurul orei 14, a revenit tensiunea la sursele de apă de la Tortomanu și Dulcești și s-a reluat alimentarea cu apă în aceste localități. La Furnica, General Scărișoreanu și Băneasa s-a sistat furnizarea apei potabile, sursele și stațiile de pompare au rămas fără tensiune de la primele ore ale dimineții, aceste localități fiind alimentate din rezervoare până în jurul orei 15,30.

La ora actuală, la nivelul județului Constanța, nu se poate furniza apă potabilă din cauza lipsei de energie în 31 de localități: Arsa, Siliștea, Țepeș Vodă, Vârtop, Albești, Crucea, Cotu Văii, Darabani, Vâlcele, Cerchezu, Căscioarele, Viroaga, Comana, Dumbrăveni, Tătaru, Mihail Kogălniceanu, Oituz, Ciocârlia de Sus, Ciocârlia de Jos, Plopeni, Amzacea, Topraisar, Mircea Vodă, Satu Nou, Poiana, Corbu, Istria, Furnica, General Scărișoreanu, Băneasa și Castelu.

În ceea ce privește stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța, începând cu ora 15,30 nu s-au mai înregistrat fluctuații de tensiune și s-a reluat pomparea către zonele afectate în parametri normali. În condițiile În care nu se vor mai înregistra avarii la sistemul de alimentare cu energie și având în vedere lungimea sistemului și aria mare deservită, abonații alimentați prin această stație vor avea apă la presiuni normale în jurul orei 17,30.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9654 secunde