Cod portocaliu de vânt puternic și ninsoare, la Constanța

425
Cod portocaliu de vânt puternic și ninsoare, la Constanța - codportocaliu-1580945282.jpg

Articole de la același autor

Vremea rea va continua și astăzi, la Constanța. Meteorologii au emis o nouă avertizare cod portocaliu, care va fi valabilă de astăzi, de la ora 8.00 și până la ora 12.00, după care vom rămâne pe cod galben, până la ora 15.00.


În estul Munteniei, sudul Moldovei și în Dobrogea, vântul va continua să prezinte intensificări susținute cu rafale de 70 – 80 de km pe oră, iar în Carpații Meridionali și de Curbură peste 80 – 90 de km pe oră, viscolind și spulberând ninsoarea și determinând scăderea vizibilității. Apoi, după prânz, rafalele vor mai scădea în intensitate, atingând viteze de 55 de km pe oră.


De asemenea, în cursul zilei de astăzi, temperaturile se vor menține scăzute. Maxima termică abia dacă va atinge 1 grad Celsius. Peste noapte, va mai fi o fulguială ușoară și termometrele vor indica minimum -2 grade.


Mâine, vântul va continua să sufle cu putere și vor mai fi ninsori slabe. Noaptea, temperaturile vor scădea până pe la -5 grade Celsius. La fel de frig va fi și sâmbătă, când se vor înregistra între -5 și 1 grad.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3651 secunde