COD PORTOCALIU de vânt puternic, la Constanța, până la ora 12

624
COD PORTOCALIU de vânt puternic, la Constanța, până la ora 12 - vant-1580978324.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie menține codul portocaliu de vânt puternic pentru județul Constanța, până la ora 12.

Potrivit avertizării meteorologilor, în estul Munteniei, sudul Moldovei și în Dobrogea, vântul va continua să prezinte intensificări susținute cu rafale de 70 - 80 de km pe oră, iar în Carpații Meridionali și de Curbură, peste 80 - 90 de km pe oră, viscolind și spulberând ninsoarea și determinând scăderea vizibilității.

De asemenea, după ora 12 și până la ora 18, va fi cod galben, căci vântul va prezenta intensificări cu viteze de peste 55 km pe oră, iar în zona montană este 70 km pe oră, spulberând zăpada. Va mai ninge slab în extremitatea de sud-est a țării.

La această oră, la Constanța, este înnorat și mai ninge slab. Maxima termică abia dacă va atinge 1 grad Celsius. La noapte, se vor mai vedea câțiva fulgi și termometrele vor indica minimum -2 grade.

Mâine, se vor mai resimți rafale de vânt și va fi în continuare înnorat. Valorile termice se vor încadra între -5 și 2 grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5313 secunde