COD PORTOCALIU de PLOI TORENȚIALE, în Dobrogea

378
COD PORTOCALIU de PLOI TORENȚIALE, în Dobrogea - ploaietorentialafaruri-1597908067.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu puțin timp, o avertizare de furtuni și ploi torențiale pentru cea mai mare parte a țării, inclusiv zona Dobrogei.


Astfel, începând de astăzi, de la ora 10 și până diseară, în jurul orei 22, în Moldova, nord-estul Munteniei, nordul Dobrogei și în sudul și estul Transilvaniei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 30 – 40 de litri pe metru pătrat și, pe arii restrânse, 50 – 70 de litri pe metru pătrat.


De asemenea, în același interval, în Maramureș, local în Transilvania, Muntenia și sudul Dobrogei, inclusiv județul Constanța, precum și la munte, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20 – 25 de litri pe metru pătrat și, izolat, 40 – 50 de litri pe metru pătrat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8933 secunde