COD PORTOCALIU de ploi abundente, la Constanţa. Unde puteţi anunţa dacă aveţi probleme

105
COD PORTOCALIU de ploi abundente, la Constanţa. Unde puteţi anunţa dacă aveţi probleme - codportocaliuunde-1622478659.jpg

Articole de la același autor

Municipiul Constanţa se va afla sub cod portocaliu luni seară, 31 mai, şi marţi, 1 iunie, pentru mai bine de 30 de ore. Autorităţile locale susţin că au luat toate măsurile necesare pentru ca ploile abundente prognozate să afecteze în cât mai mică măsură populația.

Reprezentanţii Primăriei Constanţa fac apel la cetățeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie, iar conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor. „Echipele Primăriei Constanța vor monitoriza atent zonele cu risc de inundații din oraș și vor fi pregătite să intervină. De asemenea, dacă situația o va impune echipe de țapinari vor interveni eliberarea căilor de acces blocate de copaci sau crengi rupte”, mai spun reprezentanţii autorităţilor locale.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205

Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1196 secunde