COD PORTOCALIU de ninsori și viscol / Trei trenuri au fost anulate din cauza ninsorii viscolite

152
COD PORTOCALIU de ninsori și viscol / Trei trenuri au fost anulate din cauza ninsorii viscolite - iarna-1390638099.jpg

Articole recomandate

Trei trenuri de călători au fost anulate din cauza ninsorii viscolite, iar pe unele zone au fost introduse limitări de viteză de 50 km/h, a anunțat, sâmbătă, Compania Națională de Căi Ferate - CFR SA, potrivit Agerpres.ro.
Potrivit CFR, trenul R 8012 care circula în relația Fetești — București Obor a fost anulat pe secția Ciulnița — București Obor, trenul 8011 care circula între București Obor și Constanța a fost anulat pe întreaga relație, iar trenul 8014, care circula pe relația Fetești — București Obor a fost anulat pe tronsonul Ciulnița — București Obor.
Călătorii care aveau bilete pentru trenurile Regio anulate vor fi preluați de trenurile Interregio aflate în circulație, precizează CFR.
De asemenea, din cauza ninsorii viscolite au fost introduse limitări de viteză de 50km/h pe relațiile Chitila — Periș și Crivina — Brazi, iar pe secția de circulație București Băneasa — Lehliu — Fetești trenurile sunt tractate cu locomotiva Diesel.
Operatorul feroviar recomandă călătorilor să se informeze despre condițiile meteo și să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informatii actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească întrucât există în continuare posibilitatea apariției de perturbări în circulația trenurilor, mai ales în jumătatea de sud a țării unde circulația feroviară se desfășoară în condiții de iarnă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5917 secunde