COD PORTOCALIU de ninsori și viscol / Mai multe localități au rămas fără curent electric

131
COD PORTOCALIU de ninsori și viscol / Mai multe localități au rămas fără curent electric - vreme-1390635580.jpg

Articole recomandate

Un număr de 22.580 de consumatori din 15 localități ale județului Argeș nu sunt alimentați cu energie electrică, în această dimineață, în urma avariilor produse de vântul puternic pe rețeaua de alimentare cu energie electrică operată de compania CEZ, transmite Mediafax.ro.
66 de puncte de transformare din mai multe zone ale județului au fost avariate din cauza viscolului, echipele de intervenție ale CEZ aflându-se pe teren și încercând să remedieze defecțiunile. Cele mai afectate localități sunt situate în zonele de sud și est ale județului. Astfel, în zona localităților Poiana Lacului, Vedea, Bărăști și Cocu aproximativ 8.500 de consumatori nu au curent electric, în timp ce în zona localităților Topoloveni, Leordeni și Bogați aproximativ 5.250 de abonați ai CEZ au rămas fără electricitate din cauza avariilor survenite pe rețeaua de alimentare.
De asemenea, viscolul a afectat punctele de transformare care asigură alimentarea cu energie electrică în localități precum Stolnici, Hârșești, Bârla, Mozăceni, Slobozia (Argeș), Ștefan cel Mare și Mioarele.
Din cauza viscolului, este afectat și traficul rutier în județul Argeș, centrul Infotrafic anunțând că circulația pe autostrada A1 București - Pitești a fost închisă din cauza vizibilității reduse sub 20 de metri. Pe drumurule naționale din județ se circulă în condiții de iarnă, traficul fiind dificil pe D 65 din cauza zăpezii viscolite.
Aproximativ 4.000 de locuințe din Ilfov, fără energie electrică vineri seară
Aproximativ 4.000 de locuințe din județul Ilfov nu au avut energie electrică vineri seară, începând cu ora 22.00, din cauza căderilor de zăpadă și a viscolului, cea mai mare parte a defecțiunilor fiind remediate o oră mai târziu, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Ilfov.
Accesul la energie electrică a fost întrerupt pentru aproximativ 4.000 de abonați din localitățile Berceni, Vidra, Copăceni, Vârteju și Bragadiru.
Cea mai mare parte a defecțiunilor au fost remediate în jurul orei 23.00 de către trei echipe de la Enel, sâmbătă dimineața rămânând afectați aproximativ 1.000 de consumatori din localitățile Vârteju, Bragadiru și Copăceni și lucrându-se în continuare pentru remedierea tuturor defecțiunilor.
Sâmbătă, la ora 6.30, în județul Ilfov nu existau locuințe sau grupuri de locuințe izolate din cauza viscolului sau a zăpezii, mai informează ISU Ilfov.
Bucureștiul și zece județe din sudul țării sunt, de vineri, ora 18.00, până duminică, la ora 18.00, sub avertizare cod portocaliu de ninsori și viscol, alte 16 județe fiind avertizate cu cod galben.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1257 secunde