COD PORTOCALIU de furtună și grindină în mai multe județe

567
COD PORTOCALIU de furtună și grindină în mai multe județe - furuna-1558793409.jpg

Articole recomandate

Meteorologii au emis sâmbătă mai multe avertizări de tip cod portocaliu de ploi torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări puternice ale vântului, vijelie și grindină pentru localități din județele Vaslui, Galați și Vrancea.


Până la ora 17.20, în mai multe localități din județele Vaslui și Galați se anunță grindină de dimensiuni medii, cantități de apă ce vor cumula în jur de 35...45 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări puternice ale vântului și vijelie.


Sub o atenționare similară, de cod portocaliu, se află și câteva localități din județul Vrancea, însă până la ora 17.10. 


Județele Constanța și Tulcea sunt până la ora 18.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale ce vor cumula 25...30 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și grindină de mici dimensiuni. 


Avertizări similare sunt în vigoare în localități din județele Brașov, Alba, Mureș, Sibiu, Cluj, Olt, Vâlcea și Gorj până la ora 18.00, respectiv din Suceava, Bacău, Vrancea, Neamț, Galați până la ora 19.00.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8306 secunde