Cod galben la Constanța! Echipele primăriei sunt poziționate în zonele de risc la inundații

239
Cod galben la Constanța! Echipele primăriei sunt poziționate în zonele de risc la inundații - 1-1597940503.jpg

Articole recomandate

Echipele mixte ale primăriei municipiului Constanța, S.C. RAJA SA și ale operatorului de salubrizare sunt poziționate în zonele de risc la inundații din oraș și gata de intervenție.  


Până în acest moment, echipele au fost solicitate să intervină pe bulevardul Al. Lăpușneanu, în zona City Park Mall unde s-a strans o cantitate însemnată de apă. Acum, se circula în condiții normale.


Municipiul Constanța se află sub atenționare meteorologică de cod galben până în această seară la ora 22:00. 
Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat peste 40 l/mp 


Cetățenilor le este recomandat să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum și a imobilelor aflate în construcție, iar conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staționarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor precum și peste gurile de scurgere, rigolele și căminele de vizitare pentru a nu îngreuna intervenția echipelor mixte ale Primăriei Municipiului Constanța, S.C. RAJA SA și ale operatorului de salubrizare dacă va fi de nevoie. 


Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:
Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055
Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142
Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7194 secunde