Cod galben de ploi torențiale și furtuni, la Constanța

291
Cod galben de ploi torențiale și furtuni, la Constanța - vremeaploaieumbrela10-1530110520.jpg

Articole de la același autor

Furtunile și ploile continuă pe litoral. Meteorologii au emis o nouă avertizare cod galben pentru județul Constanța, valabilă din această dimineață, de la ora 3, până la noapte, la ora 23.

În acest interval, în Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei, sud-estul Transilvaniei, sud-vestul Moldovei, precum și în zona Carpaților Orientali vor fi perioade în care va ploua însemnat cantitativ. Prin acumulare sau în interval scurt de timp, se vor înregistra cantități de apă de 20-30 de litri pe metru pătrat și, izolat, între 50-60 de litri pe metru pătrat.

La Constanța, sunt așteptate ploi însoțite de furtuni cu fulgere. Maxima termică de astăzi va atinge 24 de grade Celsius. Peste noapte, vântul se va mai domoli, dar tot vor mai fi condiții de averse. Termometrele vor indica minimum 19 grade.

Mâine, va fi din nou vreme instabilă, dar valorile termice rămân asemănătoare. Sâmbătă, se va mai încălzi, până pe la 26 de grade și vor fi perioade cu furtuni, dar duminică se răcește brusc, până pe la 16 grade pe timpul nopții și 21 de grade ziua. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3534 secunde