Cod galben de ploi torențiale și astăzi, la Constanța

609
Cod galben de ploi torențiale și astăzi, la Constanța - ploaieumbrelavremea12-1532533807.jpg

Articole de la același autor

Meteorologii au extins avertizările pentru județul Constanța. Am scăpat de codul portocaliu de ploi torențiale, dar rămânem sub cod galben până la noapte, la ora 23.


Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, îndeosebi în regiunile estice și sud-estice, în zona Carpaților Orientali și Meridionali, mai ales în cursul după-amiezilor și la începutul nopților, vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua izolat aspect de vijelie. Prin acumulare sau în perioade scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de peste 20 - 25 de litri pe metru pătrat și pe arii restrânse 40 - 50 de litri pe metru pătrat.


Astăzi, la Constanța, cerul este preponderent înnorat și vântul suflă moderat, dinspre nord-vest. Sunt așteptate furtuni cu fulgere izolate și ploi. Maxima termică va atinge 27 grade Celsius. La noapte, norii se vor mai risipi și termometrele vor indica minimum 21 de grade.


Mâine, este posibil să mai plouă slab, dar tot vor fi condiții de furtuni. Se vor înregistra între 21 și 27 de grade. Și în week-end, temporar, va mai fi instabilitate atmosferică, dar vor fi și perioade cu soare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3982 secunde