Mai multe ştiri online:

Cod galben de ploi torențiale și astăzi, la Constanța

Ştire online publicată Joi, 26 Iulie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Meteorologii au extins avertizările pentru județul Constanța. Am scăpat de codul portocaliu de ploi torențiale, dar rămânem sub cod galben până la noapte, la ora 23.


Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, îndeosebi în regiunile estice și sud-estice, în zona Carpaților Orientali și Meridionali, mai ales în cursul după-amiezilor și la începutul nopților, vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua izolat aspect de vijelie. Prin acumulare sau în perioade scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de peste 20 - 25 de litri pe metru pătrat și pe arii restrânse 40 - 50 de litri pe metru pătrat.


Astăzi, la Constanța, cerul este preponderent înnorat și vântul suflă moderat, dinspre nord-vest. Sunt așteptate furtuni cu fulgere izolate și ploi. Maxima termică va atinge 27 grade Celsius. La noapte, norii se vor mai risipi și termometrele vor indica minimum 21 de grade.


Mâine, este posibil să mai plouă slab, dar tot vor fi condiții de furtuni. Se vor înregistra între 21 și 27 de grade. Și în week-end, temporar, va mai fi instabilitate atmosferică, dar vor fi și perioade cu soare. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7383 secunde