COD GALBEN DE PLOI TORENȚIALE, LA CONSTANȚA. RAJA, MĂSURI DE URGENȚĂ

296

Articole recomandate

În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul municipiului, dar și în restul județului, au fost pregătite să intervină 42 de echipe de intervenție dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere.

Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societății s-au înregistrat 12 reclamații privind sistemul de canalizare stradal din Constanța. Sesizările au venit din cartierul Km 4-5 – strazile Nicolae Grindeanu si Liliacului; zona Poarta 6 – str. Brizei, str. Caudela din cartierul Compozitorilor si Ion Ratiu din Faleza Nord, zona Gara – str. Jupiter și b-dul Ferdinand in zona Miga. Echipele de intervenție au răspuns la toate aceste solicitări și multe dintre ele au fost deja rezolvate.

Mai mult, lucrătorii au intervenit și în zonele sensibile ale orașului, pe strada Ahile Mihail și în zonele Delfinariu și Dacia.

"Facem un apel către toți abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numărul de telefon 0241.66.44.44.", spun reprezentanții RAJA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Septembrie 2015
Stire din Social : Anunț important de la RAJA
Pagina a fost generata in 0.4159 secunde