Cod galben de ploi și furtuni, la Constanța

172
Cod galben  de ploi și furtuni,  la Constanța - codgalbenploi-1592327241.jpg

Articole de la același autor

Vremea rămâne instabilă pe litoral și ne aduce când soare, când nori și ploi în reprize. Meteorologii au emis noi avertizări, iar județul Constanța se află sub cod galben de averse torențiale, până mâine, în jurul orei 10.

Sunt așteptate perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25 - 30 de litri pe metru pătrat și, pe arii restrânse, 40 - 60 de litri pe metru pătrat.

Astăzi, la Constanța, cerul este preponderent înnorat și vântul suflă slab, dinspre sud-est. Sunt așteptate averse și furtuni cu fulgere. Maxima termică va atinge 23 de grade Celsius. Peste noapte, norii se vor mai risipi și termometrele vor indica minimum 18 grade. Mâine, va fi senin și ceva mai cald, cu valori termice cuprinse între 18 și 24 de grade.

Vineri, dar și în week-end, vor mai fi ceva averse și furtuni izolate, iar temperaturile vor crește simțitor și vom avea chiar și 27 de grade pe timpul zilei și în jur de 20 de grade noaptea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4242 secunde