COD GALBEN de furtuni, la Constanța

Luni, 04 Mai 2020
835
Județul Constanța se află, până diseară, sub cod galben de furtuni și ploi. Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu puțin timp, o avertizare cod galben de vreme rea pentru județele din zona de sud-est a țării, printre care și județul Constanța.


Astfel, până în jurul orei 21, în Dobrogea, sud-estul Moldovei și în Muntenia, mai ales în sudul și estul regiunii, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuate, ce se va manifesta prin averse ce vor avea și character torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 25 de litri pe metru pătrat și, pe arii restrânse, 40 – 60 de litri pe metru pătrat. Vor fi frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și, izolat, grindină.


În estul Olteniei și în sudul Transilvaniei va continua să plouă și se vor acumula cantități de apă de 20 – 25 de litri pe metru pătrat.
De asemenea, astfel de fenomene se vor semnala și în restul teritoriului, dar pe arii restrânse.Articole pe aceeasi tema

Sâmbătă, 25 Aprilie 2020
Stire din Social : Cum va fi vremea, în week-end, la Constanța
Marţi, 31 Martie 2020
Stire din Social : Ploi și frig, la Constanța
Sâmbătă, 04 Aprilie 2020
Stire din Eveniment : Cod galben de ceață densă, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.438 secunde