Școală din centrul Constanței, fără căldură în miezul iernii. Elevii și profesorii tremură de frig în clase

4633
1
Școală din centrul Constanței, fără căldură în miezul iernii. Elevii și profesorii tremură de frig în clase - scoalaremusopreanu-1512994546.jpg

Articole de la același autor

De aproape o săptămână, elevii și profesorii de la Școala nr. 7 "Remus Opreanu" din Constanța învață în frig. Temperatura în clase a scăzut foarte mult în ultimele zile, mai ales că și nopțile au fost geroase. Iar copiii sunt nevoiți să stea îmbrăcați cu haina pentru a nu îngheța.


Directorul unității de învățământ, prof. Aurora Suba a postat acum câteva ore un mesaj pe Facebook, în care spune că a făcut tot posibilul pentru a asigura condiții optime de învățare pentru elevi și cadrele didactice, dar se pare că situația nu are deocamdată, rezolvare.


"Radet Constanța nu se dezice în privința «calității» serviciilor sale și a respectului față de populația orașului. De pe data de 6 decembrie 017 în Școala Gimnazială nr. 7 «Remus Opreanu» Constanța nu este căldură. La temperaturile existente vă puteți închipui ce «atmosferă plăcută» este în toată școala! Am sunat peste tot ca să putem remedia situația, nimeni nu știe nimic! Să-l întrebăm pe Dorel poate știe el ceva? Ce facem cu elevii noștri care îngheață în școală? Oare este posibil să ne audă cineva? Până atunci, mulțumim din inimă Radet - «energia confortului tău», halal confort!", a scris prof. Aurora Suba.


UPDATE -  Directorul adjunct la RADET Constanța, Bogdan Orozan, ne-a declarat că a fost o avarie în zonă și că aceasta a fost rezolvată, iar în cursul zilei de astăzi a fost reluată furnizarea de căldură.
"A fost avarie vineri și azi dimineață s-a reluat furnizarea. Acum au căldură. Este o echipă acolo care face și aerisirea instalației interioare a școlii să nu mai aibă probleme", a explicat Bogdan Orozan.

Comentează știrea

Spa
11 decembrie 2017
Avarie la angajati

Si de vineri pana acum ce ati facut ??? Nimic .......ca a fost weekend.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.2297 secunde