Școala, cu Mare Nostrum, este mereu altfel

214
1
Școala, cu Mare Nostrum, este mereu altfel - marenostrum-1460996398.jpg

Articole de la același autor

Organizația non-guvernamentală Mare Nostrum propune, până pe 22 aprilie, cu prilejul derulării pro-gramului "Școala Altfel", o serie de activități desfășurate în incinta Cora Brătianu, în apropierea zonei Cora Verde, prin implicarea elevilor de la grădinițe și școli din Constanța și a voluntarilor Mare Nostrum.


"În programele de educație pentru dezvoltare durabilă, ONG Mare Nostrum are o experiență bine cunoscută. Fie că este vorba de monitorizarea deșeurilor de pe întreg litoralul românesc sau a delfinilor din Marea Neagră, de colectarea uleiului vegetal uzat sau de plantări de arbori, majoritatea voluntarilor organizației sunt copiii și tinerii din unitățile de învățământ. Organizația a pregătit diverse activități non-formale, care să pună în valoare creativitatea, talentul și să dezvolte noi competențe în rândul elevilor constănțeni", precizează reprezen-tanții Mare Nostrum.


Astfel, joi, pe 21 aprilie, între orele 11,00 și 14,00, ecologiștii, împreună cu voluntarii se vor întâlni cu zeci de elevi în Cora Brătianu, unde au pregătit trei concursuri eco și ateliere de creație handmade unde aceștia vor învăța să realizeze figurine marine reutilizând pet-urile, hârtia și alte materiale.


Pe 22 aprilie, tot în Cora Brătianu, în același interval orar, elevii își vor îmbogăți cunoștințele privind mediul înconjurător și vor socia-liza prin intermediul jocurilor de tip board games.


Voluntarii Mare Nostrum vor coordona jocurile, le vor transmite elevilor mesaje eco și vor organiza trei concursuri ("Aruncă la coș", "Colectarea selectivă" și "Postere tematice") în spațiul Cora Verde, unde Cora Brătianu va oferi premii câștigătorilor acestor concursuri.


De asemenea, în cadrul pro-gramului "Școala Altfel", elevii mai multor instituții de învățământ vor descoperi noutăți cu privire la delfinii din Marea Neagră și vor învăța despre reciclare.


Comentează știrea

qkGkcnlW
3 decembrie 2016
OzwjyAyx

aYNkbR kuckmpxzoxqg, [url=http://nvtmwgxdhgns.com/]nvtmwgxdhgns[/url], [link=http://ppufmkjgkiwf.com/]ppufmkjgkiwf[/link], http://hscfkhafigbg.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3808 secunde