CNAIR inventariază gropile de pe șosele! "În aprilie, încep reparațiile!"

178
CNAIR inventariază gropile de pe șosele!

Articole de la același autor

Primăvara vine cu lucrări de amploare pe drumurile naționale și autostrăzile din toată țara. Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au anunțat că, în perioada martie - aprilie, încep reviziile tehnice pe mai multe tronsoane de drum. 


"Inspecțiile vor fi efectuate pentru evaluarea stării tehnice a infrastructurii rutiere, în vederea remedierii cât mai urgente a degradărilor apărute pe partea carosabilă", au arătat reprezentanții CNAIR. 


Ulterior, vor fi realizate mai multe tipuri de lucrări: vor fi plombate gropile, vor fi colmatate fisurile și crăpăturile și vor fi aduse la nivel acostamentele, vor fi curățate șanțurile și rigolele. De asemenea, vor fi realizate lucrări pentru întreținerea plantației rutiere, urmând să fie curățate spațiile verzi. Totodată, vor fi realizate lucrări de întreținere curentă la poduri, pasaje, podețe și tuneluri. 


Reprezentanții CNAIR anunță și instalarea de indicatoare noi, curățarea parcărilor și refacerea marcajelor rutiere. 
"În luna aprilie, vom lansa programul de lucrări de reparații și întreținere. Le-am solicitat colegilor ca până atunci să inventarieze problemele de pe toate drumurile naționale și, în paralel, să demareze și acțiuni de curățenie. «Noi curățăm, tu păstrează!» este o campanie pentru cetățeni și împreună vreau să manifestăm responsabilitate și spirit civic. Am transmis și direcțiilor regionale să promoveze această campanie prin toate mijloacele, astfel încât să fie o reușită, iar curățenia pe drumurile naționale să devină o normalitate și nu o excepție", a afirmat Mariana Ioniță, director general CNAIR. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7349 secunde