Clubul Rotary Constanța premiază excelența

255

Articole de la același autor

20 de elevi merituoși din școli din mediul rural se află, zilele acestea, în tabără, drept premiu pentru rezultatele bune la învățătură.

Clubul Rotary Pontus Euxinus Constanța, asociație nonguvernamentală ce activează de 15 ani în județul nostru, premiază excelența. Oamenii cu suflet mare din cadrul acestui club, în spiritul principiilor rotariene care promovează actele cu caracter umanitar, cultural, educațional și de sănătate, recompensează elevii cu nota 10, medie generală de absolvire a anului școlar 2016 - 2017 și rezultate deosebite la olimpiade și competiții naționale.

Astfel, în perioada 1 - 10 octombrie, câte cinci elevi din comunele Gârliciu, Oltina, Istria și Cumpăna, împreună cu profesorii însoțitori, beneficiază de o tabără în cadrul parteneriatului încheiat între Asociația Pontus Euxinus Rotary Club Constanța și Asociația Proseini - Oraș Seini, județul Maramureș.

"În cadrul acestui parteneriat, sunt organizate schimburi de experiență între elevi, acțiuni de recreere, de cunoaștere a obiectivelor din Maramureșul istoric, dând astfel ocazia elevilor de a colabora, de a discuta, de a experimenta diversitatea culturală, de a se cunoaște pe ei înșiși în raport cu ceilalți. Prin astfel de parteneriate, încercăm să stimulăm elevii pentru a obține cât mai multe rezultate bune și foarte bune și de a se implica în activități educative nonformale atractive", declară Mariana Gâju, președintele Clubului Rotary Euxinus Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.665 secunde