City Park Mall participă la campania "Curățăm Constanța noastră"

120
City Park Mall participă la campania

Articole de la același autor

Peste 200 de voluntari ai Organizației Cercetașii României și reprezentanți ai City Park Mall vor participa, mâine, la o amplă acțiune de ecologizare a zonei din apropierea lacului Tăbăcărie.

City Park Mall se alătură astfel campaniei demarate de Primăria municipiului Constanța, "Curățăm Constanța noastră". De altfel, anul acesta, City Park mall a înierbat deja peste 3.000 de metri pătrați din vecinătatea centrului comercial, a montat bănci pe malul lacului, precum și coșuri de gunoi.

Acțiunea de ecologizare se va concentra pe zona dintre Pavilionul Expozițional Constanța și Biserica "Sfântul Mina", de-a lungul bulevardului Mamaia și se va desfășura în două etape. Între orele 10 și 12, voluntarii vor fi implicați activ în igienizarea zonei, iar, între 12 și 14, voluntarii se vor întâlni în amfiteatrul din Parcul Tăbăcărie, zona "Țara Piticilor", pentru câteva lecții interactive, unde City Park îi va întâmpina cu băuturi și gustări.

Voluntarii Organizației Cercetașii României, care fac posibilă această acțiune de curățenie, sunt elevi de școală generală și liceu din orașul Constanța, însoțiți de profesorii lor. Aceștia vor beneficia imediat după încheierea primei etape a acțiunii de două ore, de educație informală cu specialiștii Organizației Cercetașii României. Micuții voluntari vor afla astfel mai multe despre biodiversitatea lacului Tăbăcărie și își vor însuși cunoștințe despre colectarea selectivă, procesele moderne de reciclare și importanța acestora pentru mediu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Roger Waters sparge "Zidul" la Cinema City
Pagina a fost generata in 0.3968 secunde