City Park Mall a deschis sezonul sărbătorilor și mută Laponia la Constanța

Duminică, 06 Decembrie 2015, 17:33
271
City Park Mall dedică luna decembrie sărbătorii de Crăciun. Astfel, până în ajunul Crăciunului, City Park Mall amena-jează mini-orășelul lui Moș Crăciun. Aici, atât cei mici, precum și cei mari vor avea ocazia să îl întâlnească pe Moș Crăciun, să se bucure de mo-mente speciale și să învețe lucruri noi în cadrul ate-lierelor special dedicate celei mai importante sărbători din an. 


Programul lunii decembrie le oferă tuturor iubitorilor de sărbători de iarnă activități pentru toate gusturile și toate ariile de interes. Pentru a-l aștepta pe Moș Crăciun cum se cuvine, de luni până vineri, până pe 24 decembrie, constănțenii au ocazia să îi implice pe cei mici în ateliere de creație, între orele 16 și 19. Aceștia vor avea oportunitatea să învețe cum se poate confecționa o ceșcuță de ceai sau o decorațiune de Crăciun, care sunt cele mai frumoase tehnici de pictură sau își vor putea etala abilitățile de chef la ateliere de gătit. 


Și week-end-urile vin cu surprize la City Park Mall. Micuții au ocazia să intre în lumea poveștilor în compania unor personaje precum Crăciunița, Crăiasa Zăpezii, Spiridușii, Omul de zăpadă și îngerașii. Iar pe 20 decembrie, cei mici vor putea să îl cunoască chiar pe Moș Crăciun la petrecerea dedicată, organizată începând cu ora 16. Pe lângă întâlnirea cu însuși Moș Crăciun, copiii vor putea să intre în rolul spiridușilor în costume speciale și vor fi fotografiați, astfel încât suvenirul acestui moment unic să devină o amintire de neuitat. 


City Park Mall nu i-a uitat nici pe părinți. Pentru a veni în ajutorul acestora, ziua de Ajun, 24 decembrie, este dedicată cadourilor. Astfel, părinții care doresc să le ofere celor mici o amintire unică pot veni în orășelul magic și micuții vor primi cadourile direct de la Moș Crăciun. 


Atmosfera de poveste va fi completată în decembrie și de artiști care vor întâmpina vi-zitatorii într-o atmosferă de sărbătoare, printre care se numără cvartetul Amadeo și o fanfară de Crăciunei. 


Cei care vor să ofere un cadou special își pot face cumpărăturile chiar de la Târgul lui Moș Crăciun. Sunt expuse accesorii handmade, decorațiuni, dulciuri artizanale, precum și bijuterii unicat. În plus, pentru a veni în ajutorul celor care vor să ofere cadoul perfect, toată luna decembrie, cadourile vor fi împachetate gratuit la insula special amenajată. 


Programul complet al spec-tacolelor lunii decembrie poate fi descoperit accesând pagina https://city-park.ro/. 


Pagina a fost generata in 0.3073 secunde