X
X
Mai multe ştiri online:

Circulație restricționată, la noapte, pe bulevardul Tomis

Ştire online publicată Vineri, 10 Iulie 2020. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Lucrările de asfaltare pe tronsonul cuprins între strada Poporului și strada Nicolae Iorga au intrat pe ultima sută de metri. În această noapte, utilajele de asfaltare vor interveni pe banda de circulație situată lângă marginea părții carosabile, pe sensul de mers către strada Nicolae Iorga. Se va turna cel de-al doilea strat de asfalt, după ce noaptea trecută s-a recondiționat asfaltul pe benzile de circulație reversibilă.


Reamintim că circulația autovehiculelor va fi restricționată alternativ, pe câte un sens de mers, în intervalul orar 19.00 – 5.00.
"Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.


De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se efectuează lucrări", precizează reprezentanții RAJA..


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17015 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2632 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1563 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1506 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.5931 secunde