Circulație oprită pe strada Soveja. Trasee deviate și pentru autobuze

1163
Circulație oprită pe strada Soveja. Trasee deviate și pentru autobuze - asfaltare-1510679419.jpg

Articole de la același autor

Strada Soveja va fi închisă, astăzi și mâine, pe porțiunea din zona Pieței Tomis III, pentru asfaltare. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Primăriei Constanța, care au precizat că lucrările vor fi efectuate de SC Confort Urban SRL.

Astfel, astăzi, accesul va fi restricționat pe strada Soveja, pe sensul de deplasare dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu către bulevardul Tomis și strada Adamclisi, de la intersecția cu strada Suceava spre strada Soveja. Ca rute ocolitoare, participații la trafic pot opta pentru bulevardul Alexandru Lăpușneanu - strada Suceava - bulevardul Tomis.

De asemenea, mâine, accesul va fi restricționat pe strada Soveja, pe sensul de mers dinspre bulevardul Tomis spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Adamclisi, de la intersecția cu strada Suceava spre strada Soveja. Șoferii pot folosi ca rută ocolitoare bulevardul Tomis - strada Suceava - bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Accesul va fi restricționat pentru toate categoriile de autovehicule, între orele 8 și 21.

În aceste condiții, și traseele autobuzelor vor fi deviate. Liniile 102N și 102P, pe sensul de la Delfinariu spre zona industrială, vor circula pe strada Soveja, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, bulevardul Tomis, strada Soveja, iar joi, 16 noiembrie, liniile 102N și 102P, pe sensul spre Delfinariu, vor circula pe strada Soveja, bulevardul Tomis, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, strada Soveja.

De asemenea, în cele două zile, liniile 1 și 3 vor circula în ambele sensuri pe ruta bulevardul Tomis, strada Sucevei, strada Dobrilă Eugeniu. Autobuzele vor opri în toate stațiile de pe traseu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5255 secunde