€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

CIOBĂNESC BĂTUT ȘI ÎNECAT DE DOI TINERI. Au postat apoi pe Facebook, ca să se laude

Ştire online publicată Duminică, 15 Aprilie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Un câine din rasa ciobănesc malinois care se rătăcise la marginea localității Jdioara a fost ucis de doi tineri.

Animalul a fost lovit cu un bolovan în cap de cei doi tineri și, în timp ce agoniza, a fost înecat în râul Timiș. L-au scos apoi din apă și l-au lovit cu un par, până când a murit. Imaginile au fost postate pe Facebook chiar de către autorii faptei, scrie LugojInfo.

Filmulețul a fost văzut și de proprietarul animalului, care a intrat în stare de șoc. Cățealușa, pe nume Sasha, a ieșit din curtea unui imobil din Jdioara pentru că o poartă nu a fost bine închisă, iar apoi s-a rătăcit. Proprietarul a căutat animalul zile și nopți însă în zadar.

Proprietarul câinelui este hotărât să facă o plângere penală împotriva celor doi tineri iar imaginile postate de ei au provocat o adevărată revoltă pe Facebook, în urma căreia cei doi și-au închis conturile.

Tinerii se apără, spunând că au crezut că este vorba de un lup. De altfel, și în video se aude cum discută: “Bă, am omorât lupul, ești nebun! O vrut să vină la oi”

Sursa: lugoinfo.ro

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3739 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1104 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7682 secunde