Cine sunt câștigătorii Cupei Sport pentru Sănătate la tenis de masă

271

Articole de la același autor

Amatorii concursurilor de tenis de masă s-au întrecut, week-end-ul trecut, la Cupa Sport pentru Sănătate. Competiția, dedicată exclusiv amatorilor și ajunsă la cea de-a 12-a ediție, a fost organizată de Asociația Sport pentru Sănătate și s-a desfășurat la Tomis Mall. 


Peste 50 de concurenți, înscriși pe patru nivele de joc (avansați, experimentați, intermediari și începători), și-au disputat trofeele și premiile puse în joc de ONG-ul organizator și partenerii acesteia: cupe, medalii, tricouri, invitații și pachete de antrenamente la Pure Jatomi Fitness Tomis și la Clubul Sportiv de Squash West Side. 


Sistemul de joc a fost astfel conceput astfel încât un participant să dispute mai multe meciuri în faza grupelor, apoi trecându-se în faza eliminatorie. Liga Expert (amatori avansați) a fost câștigată de Ion Constantin, care a trecut în finală de Cosmin Mircescu, podiumul fiind completat de Leontin Bădescu și Cristian Gheorghiu.


Pe primele patru poziții la Liga Master (amatori experimentați) s-au clasat Nicu Șerbănescu, Ro-bert Bak, Emin Cadâr și Daniel Păcurar. Trofeul Ligii Challenge (amatori intermediari) a fost adjudecat de Constantin Nechifor, pe locurile 2, 3 și 4 clasându-se Aihan Rașid, Andrei Musteață și Niculae Gheorghe, iar laureații Ligii Starter (amatori începători) au fost Ștefan Butnaru, Alexandru Nemțeanu, Sorin Deacu și Vladimir Binzari. 


Următoarea ediție va avea loc în week-end-ul 25 - 26 iulie, iar pasionații acestui sport se pot înscrie accesând site-ul www.sportpentrusanatate.com și completând formularul de înregistrare ce va fi activ cu două săptămâni înaintea desfășurării turneului.


"Felicitări învingătorilor, dar și tuturor participanților care au ales să-și petreacă week-end-ul în compania tenisului de masă!", a concluzionat Radu - Dan Andrei, președintele ONG-ului organizator, Asociația Sport pentru Sănătate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4811 secunde