€ 4.655
£ 5.1783
$ 4.1067

Mai multe ştiri online:

Cine beneficiază, gratuit, de serviciile de formare profesională

Ştire online publicată Joi, 11 Octombrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Serviciile de formare profesională pot fi accesate în mod gratuit de către șomeri, absolvenți, refugiați sau străini care au lucrat în România, dar și de persoanele care nu au putut ocupa un loc de muncă după repatriere sau detenție. În aceeași categorie intră și persoanele care desfășoară activități în mediul rural și nu realizează venituri lunare sau realizează venituri mai mici decât valoarea indicatorului social de referință în vigoare și care sunt înregistrate la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Serviciile de formare profesională se asigură, gratuit, la cererea persoanelor angajate, cu acordul angajatorului sau la cererea angajatorului, și pentru persoanele care și-au reluat activitatea ca urmare a încetării concediului pentru creșterea copilului până la împlinirea vârstei de doi ani, respectiv trei ani, în cazul copilului cu handicap.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3842 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3574 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Economie
joi, 13 decembrie Foto : Mișcarea sindicală  din transportul naval se reorganizează 1722 vizite, 0 comentarii Mișcarea sindicală din transportul naval se reorganizează
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6536 secunde