Cine a câștigat plajele în a doua etapă de licitații

988
2
Cine a câștigat plajele  în a doua etapă de licitații - plajaeforiesud4august5-1334242930.jpg
Comisia de licitații a Administrației Bazinale de Apă "Dobrogea Litoral" a deschis, în zilele de 9 și 10 aprilie 2012, ofertele pentru închirierea sectoarelor de plajă de pe litoralul Mării Negre, etapa a doua.

În urma analizării celor 34 de oferte depuse, au fost atribuite 14 subsectoare, cu o suprafață totală de aproximativ 84 de mii de metri pătrați de plajă. La licitații, s-au înscris 21 de agenți economici, o mare parte din ei participând pentru mai multe sectoare. Din aceștia, nouă au fost descalificați.

Astfel, pentru două sezoane estivale, sectorul Mamaia IV, din dreptul Clubului Mediteranean, a fost câștigat de SC GMB Division SRL, iar sectorul Mamaia VI, din zona Clubului Crush, a fost câștigat de SC GB&Futures Associates SRL. În Eforie Nord, cele trei porțiuni de plaje scoase la licitație au fost câștigate de doi operatori, Asocierea SC Holiday Dreaming Sand SRL cu SC Ana Hotels SA și SC Media Kris Beach SRL, care a luat două subsectoare.

Pe Cordul Eforie Nord, Eforie Sud, zona I, în dreptul vilelor particulare, plaja a fost câștigată de SC Global Port’s Services SRL. În Eforie Sud, subsectorul al doilea, în fața Hotelurilor Capitol, Riviera și Ancora, a fost desemnată câștigătoare oferta SC La Cora Atractiv SRL.

Oferte puține pentru sudul litoralului

La Venus, a fost închiriată plaja din fața Hotelului Afrodita, ce va fi operată de SC E Secure Manager SRL. La Vama Veche, plaja din dreptul Hotelului Laguna va fi administrată, timp de două sezoane, de către SC GMB Division SRL, iar la 2 Mai au fost desemnate câștigătoare firma SC Massaro Trans SRL, cu trei subsectoare, și Asocierea SC Massaro Trans SRL cu PFA Răcaru Valeria Ecaterina, cu un singur subsector.

În etapa a doua a licitațiilor, a fost adjudecat și un subsector de plajă din Mamaia, zona II, din dreptul Campingului Turist, care a fost câștigat de SC Balcan Express, pentru un sezon estival, cu posibilitate de prelungire. Pentru o altă porțiune de plajă din aceeași zonă, s-a înscris o singură ofertă, caz în care va fi reluată licitația.

Prețurile de pornire a licitației s-au situat între 1,1 lei și 10,98 lei pe metru pătrat pe an, ele fiind diferențiate în funcție de zona sau de categoria plajei.

Eventualele contestații pot fi depuse în termen de 48 de ore de la afișarea rezultatelor. Comisia de soluționare a contestațiilor va avea la dispoziție un termen de maximum cinci zile de a se pronunța cu privire la aceste contestații.

Până în prezent, Administrația Bazinală de Apă "Dobrogea Litoral" a închiriat o suprafață de aproape 1,2 milioane metri pătrați de plajă turistică, ceea ce reprezintă aproximativ 80% din suprafața plajei turistice de pe litoralul românesc.

Comentează știrea

Nneamtu
14 aprilie 2012
plaja Costinesti

Oare de ce nu se pomeneste nimic de plaja din costinesti cin a inchiriato ? daca sa inchiriat ce operator a luato ,si pe cati ani .

masina cu soldati
20 aprilie 2012
moartea rosie smurd

Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si eu fac ce vreau in tara asta ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si mi-am propus sa ucid acest popor ! Deja v-am demonstrat ca eu MOARTEA ROSIE SMURD sunt mai tare ca presedintele si guvernul acestei tari ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cumparat tractoare SMURD , motorete SMURD , barci SMURD si urmeaza sa cumpar submarine SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut presiuni enorme la colegiul medicilor pt a obtine asigurari malpraxis pt soldatii care lucreaza pe masinile EPA SMURD dar fara nici un rezultat !Pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am deturnat banii si masinile care trebuiau sa ajunga la ambulanta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am sabotat ambulanta privand-o de masini si aparatura medicala ! Va spun si mai repet pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD va pot spune ca am facut dispecerate in toata tara doar ca sa imi justific activitatea ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD cand merg la un caz merg insotit doar de mass media altfel nu mai merg ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cheltuit cei doi la suta doar dupa bunul meu plac si nu ma poate verifica nimeni pt ca eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD oblig cadrele medicale din spitale sa faca voluntariat pe masina SMURD iar cine refuza I se deface contractual colectiv de munca ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut doar afaceri paguboase pt statul roman ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD coordonez majoritatea dispeceratelor din tara si trimit la locul solicitarii doar masina EPA cu soldati chiar daca exista masina cu medic si asistent la ambulanta ! Doar pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTE ROSIE SMURD m-am pus singur imparat pe ISU ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD!!!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Aprilie 2012
Stire din Politică-Administrație : Primăria Eforie caută promotori
Pagina a fost generata in 0.6495 secunde