CFR Călători vrea să ieftinească biletele de tren pe ruta Gara de Nord - Aeroport Otopeni

231
CFR Călători vrea să ieftinească biletele de tren pe ruta Gara de Nord - Aeroport Otopeni - 1-1607531779.jpg

Articole recomandate

Noua rută de tren care face legătura între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni va circula pentru călători începând de sâmbătă. CFR Călători a anunțat că o cursă va dura aproximativ 20 de minute, iar prețul biletului ar putea fi de 5 lei.  CFR Călători a propus miercuri Ministerului Transporturilor să aprobe ieftinirea biletelor pe ruta Gara de Nord-Aeroportul Otopeni de la 8,5 la 5 lei, anunță Digi24.


„CFR Călători a demarat astăzi, imediat după comunicarea traseelor pentru această rută de către CFR Infrastructură, propunerea de modificare a tarifului, la 5 lei. Până la aprobarea de către Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor a acestui tarif sau a altuia, prețul unui bilet pe ruta Gara de Nord București – AIHCB este 8,30 lei, conform Ordinului de Ministru valabil la acest moment, care reglementează tarifele de deservire generală din transportul feroviar public de călători”, se arată într-un comunicat al CFR Călători.


Compania a anunțat că va opera pe noua rută Gara de Nord București – Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni (AIHCB) 42 de trenuri InterRegio. Garniturile vor circula pe această rută începând cu data de 13 decembrie 2020, adică sâmbătă noaptea, odată cu intrarea în vigoare a noului plan de mers de tren 2020-2021.


Potrivit CFR, serviciile de transport de călători din Gara de Nord spre Aeroport și retur vor fi disponibile prin introducerea de trenuri cu mers cadenţat, la un interval de 40 de minute (24h/24h). Călătoria cu plecare din Gara de Nord București și sosire la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti va dura aproximativ 20-25 de minute.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 09 Decembrie 2020
Stire din Social : Atenţie, se opreşte curentul electric!
Pagina a fost generata in 0.7555 secunde