CFR Călători. Trenurile circulă pe toate magistralele feroviare

86
CFR Călători. Trenurile circulă pe toate magistralele feroviare - iarna-1451820599.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează publicul că traficul feroviar este deschis la această oră pe toate magistralele de cale ferată, circulația trenurilor fiind însă adaptată la condiții meteo nefavorabile.

Echipele feroviare de specialitate fac verificări permanente pe toate secțiile de cale ferată de pe raza județelor aflate sub cod galben, iar pe segmentele unde situația o impune se intervine operativ pentru remedierea tuturor deranjamentelor tehnice care se pot înregistra la nivelul șinei, din cauza temperaturilor foarte scăzute.

Angajații companiilor feroviare sunt la dispoziția călătorilor prin informarea permanentă despre modificările care pot interveni în graficul trenurilor, precum și prin intervenția permanentă, astfel încât circulația trenurilor să se desfășoare în condiții de siguranță pe toate rutele de cale ferată.

Pasagerii sunt rugați ca, înainte de plecarea la drum, să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. De asemenea, călătorii se pot informa cu privire la ora de sosire sau de plecare a trenurilor din gările București Nord, Brașov, Craiova și Timișoara, pe site-ul www.cfr.ro, la domeniul camere web sau accesând direct linkul http://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-web.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Decembrie 2015
Stire din Social : Se ieftinesc biletele de tren!
Pagina a fost generata in 1.6943 secunde