CFR Călători suplimentează trenurile, de Paște

162
CFR Călători suplimentează trenurile, de Paște - cfr-1491927536.jpg

Articole recomandate

CFR Călători a anunțat că va suplimenta cu peste 8.000 de locuri, în minivacanța de Paște, trenurile către cele mai solicitate destinații și recomandă achiziționarea din timp a biletelor, în condițiile în care aproape toate agențiile de voiaj CFR Călători vor fi închise în perioada 15-17 aprilie.


CFR Călători va suplimenta trenurile către și dinspre destinații precum București, Brașov, Sibiu, Cluj Napoca, Constanța, Iași, Satu Mare sau Timișoara.


Pentru a evita aglomerările, compania recomandă tuturor pasagerilor planificarea din timp a călătoriei cu trenul. Biletele de tren pot fi achiziționate din timp de pe site-ul companiei, de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR, de la distribuitori autorizați (agenții de turism) și prin telefon.


CFR Călători recomandă studenților să acceseze agentia de voiaj CFR din Campusul Universitar Regie București și casele de bilete dedicate și marcate în spațiile din holurile marilor gări.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2604 secunde