CFR Călători. Oferte la Trenurile zăpezii

133

Articole de la același autor

Până la finele lunii februarie, Trenurile zăpezii ale CFR Călători circulă cu tarife promoționale. Oferta de călătorie este valabilă până pe 29 februarie, cu reduceri tarifare atractive la trenurile care au ca destinație sau punct de plecare ori tranzitează stațiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroșani (pentru stațiunile Straja și Parâng) și Piatra Neamț.


Reducerile se acordă pentru toate trenurile, dar cu valori diferite. Astfel, biletele sunt mai ieftine cu 25 la sută pentru călătorii cu punct de sosire sau plecare într-una din stațiunile montane de pe ruta Sinaia – Brașov sau din Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc, Petroșani și Piatra Neamț. Reducerea este valabilă de luni până joi, la clasa a doua. În zilele de vineri, sâmbătă, duminică și sărbători legale pentru călătoriile cu puncte de plecare sau sosire în stația Petroșani, cu trenurile IR 1827 și IR 1828 Caracal – Trâgu Jiu – Petroșani și retur, la clasa a doua, reducerea este tot de 25 la sută. De asemenea, la trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brașov și retur, în toate zilele săptămânii, puteți cumpăra bilete cu reduceri cuprinse între 31 și 56 la sută.


Astfel, de exemplu, pe ruta București – Piatra Neamț, prețul biletului cu această ofertă este de 58,9 lei, cu 19,6 lei mai puțin față de prețul întreg, iar, pentru Constanța – Petroșani, prețul biletului este de 75,75 de lei, cu 25,2 lei mai puțin față de prețul întreg.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5755 secunde