Cerșetoria şi aruncarea deșeurilor la întâmplare, sancționate de polițiștii locali

225
Cerșetoria şi aruncarea deșeurilor la întâmplare, sancționate de polițiștii locali - xcersetoria-1642429705.jpg

Articole de la același autor

Lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei municipiului Constanța au desfășurat, zilele trecute, o amplă acțiune tematică privind menținerea ordinii și siguranței publice, a stării de curățenie, a respectării măsurilor de protecție individuală împotriva răspândirii virusului SarS-CoV-2 pe raza municipiului Constanța.

„Echipele mixte de control formate din polițiști locali din cadrul Birourilor Ordine Publică, Activitate Comercială și Protecția Mediului au monitorizat și verificat, în scopul asigurării unui climat public civilizat mai multe zone de interes public: Gara CFR, Cartier Henri Coandă, Galeriile Soveja, Spitalul Județean, zona Poarta 5, zona Poarta 6, zona Delfinariu, cartier Dacia, zona Trocadero, zona Cora Brătianu, zona Far, zona peninsulară, cartier Brătianu, Sat vacanță, Palazu Mare, Tomis Plus, precum și piețele din oraș, parcuri, săli de jocuri de noroc sau locații de alimentație publică de tip bar. Au fost legitimate 161 de persoane și aplicate 145 de sancțiuni contravenționale în cuantum total de 47.540 de lei”, precizează reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Potrivit acestora, cele mai multe abateri au vizat nepurtarea măștii de protecție, aruncarea de ambalaje și gunoi pe domeniul public, cerșetoria, consumul de băuturi alcoolice în spațiul public sau oprirea și staționarea vehiculelor în zona platformelor de colectare a deșeurilor.

„De asemenea, polițiștii locali împreună cu angajați CT BUS au identificat în mijloacele de transport în comun 26 de persoane care nu dețineau un titlu de călătorie valabil. Menționăm faptul că astfel de acțiuni se desfășoară periodic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare”, mai spun reprezentanţii autorităţilor locale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4375 secunde