Mai multe ştiri online:

Cererile pentru abonamentele gratuite pe RATC, ridicate și depuse la ghișeele SPIT

Ştire online publicată Miercuri, 25 Octombrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Constănțenii care beneficiază de abonamente gratuite la transportul în comun pot solicita cererile de la ghișeele Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța și nu mai este nevoie să meargă până la primărie. 


„Între 24 octombrie și 20 noiembrie, beneficiarii Hotărârii Consiliului Local nr. 302/2017 pot obține de la ghișeele instituției cereri privind eliberarea permiselor gratuite de călătorie RATC valabile pentru anul 2018. De asemenea, cererile completate și documentele aferente se pot depune tot la ghișeele SPIT”, precizează directorul executiv al SPIT Constanța, Virginia Uzun. 


Conform hotărârii autorităților locale, beneficiază de abonamente gratuite la Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța pensionarii cu pensii de până la 1.450 de lei inclusiv, persoanele în vârstă de peste 60 de ani care nu realizează venituri și persoanele în vârstă de peste 70 de ani, indiferent de venituri. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8723 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2786 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.772 secunde