Cerasela Brumă: La ce trucuri apelează constănțencele, pentru a arăta perfect tot timpul

1742

Articole de la același autor

Constănțencele au lăsat deoparte vechile metode de înfrumusețare și, ca să arate mereu perfect, dar și pentru a economisi timp și bani, multe dintre ele apelează la micropigmentarea medicală. 


De exemplu, acestea își pot îmbunătăți conturul și culoarea buzelor și le pot da sprâncenelor o formă mai proeminentă. Dar acestea sunt doar două dintre beneficiile acestui procedeu. Micropigmentarea buzelor este o procedură ce poate crea efecte diferite, în funcție de rezultatul pe care fiecare femeie dorește să îl obțină. "Se poate crea efect strălucitor, efect de ruj, efect de mărire de buze, cu un contur evident sau fără contur, efect de luminare a buzelor etc.


Tot mai des, doamnele și domnișoarele doresc un efect plin, efect de ruj, pentru un rezultat mai evident. Țineți cont de faptul că la patru zile de la efectuarea procedurii, pigmentul își pierde din intensitate, rămânând doar 40 la sută din culoarea din imagine. Cu o gamă bogată în cel puțin 40 de nuanțe, create doar pentru buze, avem cu siguranță, culoarea dorită de fiecare femeie în parte", explică Cerasela Brumă, specialist micropigmentare medicală.


Acest procedeu poate fi folosit pentru acoperirea cicatricilor, a petelor și pentru reconstrucția areolelor, în caz de mastectomie sau altfel de intervenții chirurgicale asemănătoare. 


Pentru detalii și programări, apelați numărul de telefon 0729.287.971. Programările se fac cu cel puțin două luni înainte. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.55 secunde