€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Cer senin și maxime de 31 de grade Celsius, astăzi, pe litoral

Ştire online publicată Miercuri, 29 August 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Vremea se menține călduroasă pe litoral, dar norii s-au retras, așa că ne bucurăm în continuare de mult soare. Meteorologii anunță o ușoară răcire în zilele următoare, astfel încât valorile termice vor reveni la cele normale pentru această perioadă a anului.

Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult senin, dar vântul suflă cu putere, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 31 de grade Celsius. Peste noapte, norii se țin la distanță și rafalele se vor mai domoli. Termometrele vor indica minimum 21 de grade.

Mâine, va fi mai plăcut, cu valori termice cuprinse între 20 și 29 de grade și briză ușoară. Vineri rămâne același regim termic, dar în week-end se anunță din nou foarte cald. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6367 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3876 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7964 secunde