Mai multe ştiri online:

Centrul Constanței și cartierul Coiciu, fără curent electric

Ştire online publicată Joi, 02 Noiembrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Constănțenii din cartierul Coiciu și cei din centrul municipiului nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, între orele 8.30 și 16.30, în municipiul Constanța, sunt afectați consumatorii din centru, bulevardul Ferdinand, bulevardul Tomis nr. 190, blocul 3B, scările A și B, întrerupere totală. De asemenea, între orele 9 și 14, sunt anunțate întreruperi totale în cartierul Coiciu, pe străzile Izvor, Merișor, Aluniș, Cireș, Frunzelor, Străjerului, Contraamiral Nicolae Negru, Răsuri, Răzoare, Steagului, Școala Gimnazială nr. 10 „Mihail Koiciu”, Școala Gimnazială nr. 9, Grădinițele nr. 35 și 46, Creșa de copii și cabinetele medicale de pe strada Izvor nr. 27.

În restul județului, între orele 8.00 și 17.00, vor fi întreruperi parțiale în stațiunea Costinești, pe strada Tineretului, și în localitatea Lumina. Între orele 9.00 și 17.00, se oprește curentul total în localitățile Traianu și Vadu și, parțial, în zona Midia – Năvodari și în localitatea Bărăganu. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8757 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7616 secunde