€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Centrul Constanței și cartierul CET, fără curent electric

Ştire online publicată Marţi, 09 Ianuarie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Constănțenii care locuiesc în centrul municipiului și cei din cartierul CET nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8.30 și 16.30, sunt afectați consumatorii din zona Spitalului Medstar 2000, pe străzile Decebal, Ion Lahovari, Siretului, Dacia și Sarmizegetusa, întrerupere parțială, pe strada Mihail Kogălniceanu nr. 28, strada Cuza Vodă, numerele cuprinse între 11 și 20, respectiv pe strada Mihail Kogălniceanu, numerele între 12 și 38, întrerupere totală.

În același interval, se va opri curentul pe strada Cuza Vodă, numerele cuprinse între 39 și 49, tronsonul delimitat de strada Mihai Viteazu și strada Ștefan Mihăileanu, întrerupere totală, în zona CET, pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 90A, blocul AV27, scările A, B și C, întrerupere totală, dar și pe bulevardul 1 Decembrie 1918, blocul I1, I2, I3, întrerupere totală.

v v v

În restul județului, sunt anunțate întreruperi în localitatea Eforie Nord, pe strada Republicii, la blocul BECA, întrerupere totală, dar și în localitatea Poarta Albă, pe străzile Căminului, Internatului, Poștei, Crinilor, aleea Sânzienelor, aleea Rozelor, aleea Cununiței, strada Lalelelor, strada Lăcrămioarelor, strada Plopilor și Cantinei, întrerupere totală. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9042 secunde