Centrul Constanței, fără curent electric, astăzi

161

Articole de la același autor

Constănțenii din centrul municipiului nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA – Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării electrice, luni, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii din centrul orașului, de pe strada Ion Bănescu, strada Tudor Vladimirescu, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis, strada Olteniei, întrerupere parțială, strada Sarmizegetusa, tronsonul delimitat de străzile I.G. Duca și Atelierelor, strada Constantin Brătescu, tronsonul delimitat de străzile I.G. Duca și Atelierelor), întrerupere totală. În același interval, sunt anunțate înteruperi totale pe strada Nicolae Iorga, între numerele 1 – 65, tronsonul delimitat de bulevardul Mamaia și strada Moldovei. Reprezentanții E-Distribuție îi roagă pe posesorii de autoturisme parcate pe străzile respective să le mute, pentru a se putea desfășura activitatea utilajelor de ridicare folosite la înlocuirea conductoarelor electrice de pe stâlpi și pentru a evita deteriorarea accidentală a autovehiculelor.

v v v

În restul județului, între orele 8 și 16, se oprește curentul în localitatea Eforie Nord, pe străzile Victoriei și Armand Călinescu, întrerupere totală, iar, între orele 8 și 18, în localitatea Crucea, pe Șoseaua Constanței și pe străzile Zidului, Teiului, Lungă, Turcului, Transformatorului, Poliției, Livezii, Lacului și Argeșului, întrerupere totală, dar și în localitatea Săcele, întrerupere parțială. De asemenea, între orele 9 și 19, sunt anunțate întreruperi în orașul Năvodari, pe strada Hanului, întrerupere parțială, iar, între orele 9 și 17, în localitatea Poarta Albă, în zona Poarta Albă Nord, pe străzile Căminului, Internatului, Poștei, Crinilor, aleea Sânzienelor, aleea Rozelor, aleea Cununiței, Teiului, Coloanelor, Lalelelor, Lăcrămioarelor, Plopilor și Cantinei, întrerupere parțială.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7771 secunde