Mai multe ştiri online:

Centrul Constanței, fără curent electric

Ştire online publicată Miercuri, 05 Septembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Constănțenii care locuiesc în centrul municipiului Constanța nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E- Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii din zona Piața Griviței, de pe strada Ștefan cel Mare nr. 65 - 75, între străzile Ștefan Mihăileanu și Mercur, cei de pe strada Gheorghe Lazăr, cei de pe strada Mercur, strada Căpitan Petre Romulus, Cuza Vodă.

v v v

În restul județului, între orele 8 și 18, sunt afectați consumatorii din localitatea Moșneni, de pe străzile Radu Șerban, Mircea Ciobanul, Petru Cercel, Alexandru Moruzzi, Ștefan Cantacuzino, Ioan Manu, Vlad Țepeș, Emanoil Băleanu, Gavril Movilă, Pavel Kiselef, Ștefan Petriceanu, Maria Tereza, Negru Vodă, Pătrașcu cel Bun și Tudor Vladimirescu, întrerupere parțială.

Între aceleași ore, se lucrează și în localitatea Hagieni, pe străzile Salcâmilor, Islazului și Florilor, întrerupere totală, dar și în localitatea Mihai Viteazu, pe străzile Principală, Răsăritului, Dealului și Dacia, întrerupere parțială.

De asemenea, între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitățile Carvăn Mic, Movilița, Strunga și Izvoarele.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7489 secunde