Cele mai frumoase modele de pe litoral, la Fashiontv Summer Festival

542

Articole de la același autor

Week-end-ul acesta, stațiunea Mamaia va străluci. Cele mai frumoase modele de pe litoral și cei mai buni designeri din România se vor afla, vineri și sâmbătă, la Festivalul Fashiontv.

La Scoica Ballroom Mamaia va găzdui fashion show-uri de modă ale celor mai îndrăgiți designeri români, precum Cătălin Botezatu și Clara Rotescu, dar și cel mai așteptat concurs de frumusețe al litoralului - Miss Litoral 2018.

Astfel, Fashiontv Romania, în colaborare cu La Scoica Ballroom și Club Bamboo, va duce mai departe seria evenimentelor Fashiontv Summer Festival 2018 cu trei evenimente de excepție, celebrând moda, frumusețea și distracția, toate într-un concept unic marca Fashiontv: Romanian Fashion Week-end, Miss Litoral și Fashiontv Party.

Week-end-ul se va încheia incendiar, cu o petrecere marca Fashiontv Party, ce va avea loc, sâmbătă, în Club Bamboo Mamaia. La evenimente vor participa peste 100 din cele mai frumoase modele din țară, iar participantele concursului de miss vor fi selectate dintre cele mai frumoase tinere ce se află pe litoralul românesc.

Tombolă pentru toți spectatorii

La eveniment, sunt invitați toți turiștii de pe litoralul Mării Negre. Cei prezenți în zilele de 13 și 14 iulie la Scoica Ballroom vor putea face parte din juriul ce va desemna câștigătoarea titlului de Miss Litoral. Toți cei ce vor lua parte la evenimentele Fashiontv Summer Festival din acest week-end vor fi de asemenea înscriși automat într-o tombolă prin care pot câștiga accesorii Fashiontv, participarea gratuită la evenimentele Fashiontv și premiul cel mare - o rochie semnată Clara Rotescu.

Romanian Fashion Weekend și Miss Litoral sunt parte a proiectului Fashiontv Summer Festival, proiect care s-a derulat în fiecare sezon estival în Mamaia începând din 2002. Evenimentele din cadrul proiectului adună anual zeci de mii de turiști, iar succesul răsunător al Fashiontv Summer Festival a făcut înconjurul lumii prin intermediul campaniilor de promovare a frumuseții și a turismului derulate de Fashiontv.

Concursul de frumusețe Miss Litoral oferă tinerelor concurente posibilitatea de a fi promovate în lumea modellingului, televiziunii și a showbizului intern și internațional, dar și de a călători în cele mai exclusiviste locații de pe mapamond precum Milano, Paris, Dubai, Singapore, Hong-Kong etc.

Cele mai bune momente din cadrul evenimentelor vor fi transmise la nivel internațional prin intermediul Fashiontv, în 193 de țări, promovând astfel în toată lumea stațiunea Mamaia și evenimentele desfășurate în fiecare vară pe litoral. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8151 secunde