€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Cele două Puncte Enel din Constanța, închise pe 6 și 9 aprilie

Ştire online publicată Joi, 05 Aprilie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Cele două Puncte Enel din Constanța, de pe strada Primăverii și de pe strada Soveja, vor fi închise vineri, 6 aprilie, și luni, 9 aprilie, zile libere legale. În celelalte zile, Punctele Enel vor funcționa după programul obișnuit, adică de luni până vineri, între orele 8 și 16.

Consumatorii pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul și plățile efectuate, precum și înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App - ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro, secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800/07.08.09, pentru serviciul de telecitire.

De asemenea, în secțiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business și rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică.

În plus, clienții Enel Energie care doresc să își achite factura de energie electrică în această perioadă pot utiliza modalitățile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM-uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar.

De asemenea, în perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la rețeaua de energie electrică.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7093 secunde