Strongman 2015, la Maritimo

Cei mai puternici oameni din România vin la Constanța

328

Articole de la același autor

Week-end-ul acesta, la Maritimo Shopping Center vor avea loc două evenimente spectaculoase. Sâmbătă, vizitatorii centrului comercial vor putea asista la una dintre cele mai spectaculoase ediții ale Strongman. Așa cum s-au obișnuit deja, constănțenii și turiștii prezenți la malul mării vor participa la un supershow de forță și frumusețe, unde îi vor putea admira pe cei mai puternici oameni din România, multipli campioni, recunoscuți pe plan mondial. Pe lângă probele deja consacrate - îndreptări cu mașina, rostogolirea cauciucului - 300 kg, îndreptări cu o halteră gigant - în această ediție, organizatorii au introdus câteva noi probe surpriză care vor fi testate în premieră la Constanța.


Strongman 2015, un show în forță, va debuta exploziv, începând cu ora 16. Marin Marcel, Sergiu Mîrzenco, Vadim Smoleac sunt doar câteva nume de pe impresionanta hartă a forței mondiale, care vin la Maritimo. Pe lângă competiția în sine, organizatorul, nimeni altul decât multiplul "strongman" Alexandru Arginteanu a invitat și doi celebri sportivi care vor crește cotele de adrenalină. Ion "Iron" Oncescu și Radu "Valahu" Georgescu sunt cei doi expo-nenți de marcă ai skandenberg-ului românesc și vor veni să susțină câteva demonstrații spectaculoase de forță și testare a limitelor. Multiplul campion mondial Ion Oncescu va face skandenberg cu primii 40 de profesioniști constănțeni înscriși, așa că, dacă vreți cu adevărat să vă testați limitele, nu puteți rata o asemenea ocazie, unică în viață. Pe capul lui "Valahu" se pune și o recompensă de 500 de euro pentru cine va reuși să-l doboare, de data aceasta din rândul amatorilor. 


În afară de spectaculosul skanden-berg, organizatorii anunță și o impresionantă demonstrație de Bikini Fitness, la care vor participa: Andreea Aretina, Diana Pivniceru, Diana Beatrix Oana. Și dacă reprezentația de Bikini Fitness va încânta, în special, audiența mas-culină, o demonstrație de flotări pe mai multe stiluri se adresează tuturor: recordman-ul mondial Gabriel Ban, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de forță din Constanța, vă va arăta până unde poate merge puternica știință a flotărilor. 


"Caravana isteților" pentru preșcolari și școlari
Surprizele nu se termină aici, așa că duminică, Maritimo Shopping Center găzduiește un nou eveniment special dedicat copiilor inteligenți și intitulat "Caravana Isteților - știu, mă informez, deci sunt cel mai bun". Începând cu ora 16 și până în jurul orei 20, toți cei prezenți vor beneficia de un program variat, din care nu vor lipsi momente artistice susținute de peste 800 preșcolari și școlari de la diferite unități școlare ale județului Constanța, jocuri și concursuri cu premii și alte surprize.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : Delia, super show
Pagina a fost generata in 0.5544 secunde