Cei mai buni arhitecți din Constanța, premiați de Ordinul Arhitecților

3969
Cei mai buni arhitecți din Constanța, premiați de Ordinul Arhitecților - arhitecti-1389704756.jpg

Articole de la același autor

La sfârșitul săptămânii trecute, în incinta Maritimo Shopping Center, au fost desemnate premiile Anualei Dobrogene de Arhitectură "a_da 2013". Cu acest prilej au fost desemnate trofeele pe diferite secțiuni de arhitectură. Laureații din acest an au fost arh. Radu Ștefan Cornescu, la secțiunea Locuințe, pentru lucrarea Locuință D+P+1+2E, la secțiunea clădiri publice, turistice și reabilitări - arh. Monika Bădulescu, pentru lucrarea Fațada Handmade, arh. Dragoș Scurtulescu și arh. Raluca Ioniță pentru lucrarea Club Sportiv H10 sport Lounge, iar la secțiunea arhitectură interioară, arh. Răzvan Calotă, arh. Cristina Calotă, arh. Oana Cucoranu și arh. Andra Mitilă, pentru amenajare Casa "Rica".     


La rândul său, Ordinul Arhitecților din România – filiala Dobrogea a considerat să acorde Premiul Special al Jurului, pentru excepționalele lucrări de restaurare - reabilitare a Muzeului de Artă "Palatul Pașei" și Casa Avramide din Tulcea, arh. Ioan Aurel Botez și arh. Andrei Atanasiu.


"Lucrările Anualei Dobrogene de Arhitectură "a_da 2013" au fost expuse în perioada 27 decembrie - 11 ianuarie 2014 în holul de la intrarea B a Maritimo Shopping Center. În această perioadă, vizitatorii au putut să acorde voturi pentru cea mai bună lucrare. Astfel, la încheierea expoziției, au fost desemnate în baza voturilor exprimate de către public Baza de tratament «Mirage Med Spa» din Eforie Nord, arh. Marius Iuga și arh. Marius Chirilov, Fațada Handmade - arh. Monika Bădulescu și Casa în gama L - arh. Marius Iuga", a declarat, pentru "Cuget Liber", arh. Alexandru Bălan, președintele OAR – filiala Dobrogea. 


Trofeul a_da 2013 acordat în baza voturilor publicului a fost câștigat de către arhitecții marius Iuga și Marius Chirilov, pentru Baza de tratament "Mirage Med Spa".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 August 2013
Stire din Cultură-Educație : Orașul LEGO vine la MARITIMO!
Vineri, 19 Aprilie 2013
Stire din Cultură-Educație : "Un iepuraș pentru un copilaș"
Sâmbătă, 16 Februarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Dragostea Sparge Gheața
Pagina a fost generata in 0.324 secunde