Ce trenuri circulă spre litoral de 1 Mai

201
Ce trenuri circulă spre litoral de 1 Mai - cfr1458905550-1524653885.jpg

Articole de la același autor

Compania de stat CFR Călători a anunțat joi suplimentarea trenurilor în timpul minivacanței 27 aprilie - 2 mai, în condițiile în care așteaptă o creștere a traficului. Astfel, în perioada 27 aprilie - 2 mai, vor fi suplimentate cu vagoane trenurile către cele mai solicitate destinații, în special cele spre litoral și Valea Prahovei.


În plus, față de trenurile existente în graficele de circulație, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din București Nord, Timișoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov, Iași și Suceava spre Constanța și stațiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.De asemenea, va fi suplimentat numărul de case de bilete deschise publicului călător din stații în funcție de intervalele orare aferente fluxurilor mari de pasageri. Studenții pot călători gratuit conform legii, iar toți pasagerii pot beneficia de reduceri importante prin alegerea ofertei tarifare potrivite, cu diversele discounturi acordate", se arată în comunicat.


Pentru călătoria dus-întors se acordă o reducere de 10%, potrivit CFR Călători. De exemplu, prețul pentru ruta București – Constanța și retur este de 108,1 lei.


Sursa: News.ro




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1661 secunde