Ce trebuie să faceți pentru a scăpa de o parte din datoriile la bugetul local

171
Ce trebuie să faceți pentru a scăpa de o parte din datoriile la bugetul local - cetrebuiesafaceti-1597946508.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care nu au reușit să își plătească la zi impozitele și taxele locale și au acumulat datorii au șansa de a scăpa de o parte din ele.

"Contribuabilii persoane fizice și juridice care au datorii la bugetul local la data de 31 martie 2020, inclusiv, trebuie să știe că, pană la data de 15 decembrie 2020, pot beneficia de anularea accesoriilor (majorărilor de întârziere) aferente obligațiilor fiscale principale restante, în temeiul prevederilor HCL nr. 182/30.06.2020 privind instituirea unor facilități fiscale la nivelul municipiului Constanța", anunță reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța.

Pentru a beneficia de anularea accesoriilor - majorărilor de întârziere, aceștia trebuie să achite toate obligațiile bugetare restante la 31 martie 2020 inclusiv, până la data depunerii cererii de anulare a accesoriilor, să achite toate obligațiile bugetare principale și accesorii cu termene de plată cuprinse între data de 1 aprilie 2020 și data depunerii cererii de anulare a accesoriilor, inclusiv. Ulterior, ei pot depune o cerere prin care solicită anularea accesoriilor respective.

"Debitorii care intenționează să beneficieze de anularea obligațiilor bugetare accesorii pot depune o notificare cu privire la intenția lor, putând să își achite debitul și în mod eșalonat până cel târziu la data de 15 decembrie 2020", mai spun cei de la SPIT.

Cererile și notificările pot fi depuse la ghișeele SPIT, trimise prin e-mail sau prin poștă la Agenția fiscală nr. 1, din centrul comercial Tom, e-mail: [email protected], la Agenția fiscală nr. 2, de pe strada Nicolae Grindeanu nr. 66, e-mail: [email protected], la Agenția fiscală nr. 3, de pe strada Sulmona, nr. 22, e-mail: [email protected]; la Agenția fiscală nr. 4, de pe strada Badea Cârțan nr. 3, e-mail: [email protected]; la Agenția fiscală nr. 5, de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 116C (City Park Mall), e-mail: [email protected], și la Agenția fiscală nr. 6 , de pe bulevardul Tomis nr. 112, e-mail: [email protected]



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.195 secunde