Ce țări din Europa fac cele mai multe angajări în primele trei luni ale anului

231
Ce țări din Europa fac cele mai multe angajări în primele trei luni ale anului - vreisafacioschimbaredescoperabes-1357115609.jpg

Angajatorii din Europa sunt mai precauți la începutul anului 2013 decât în ceilalți ani de până acum. Cele mai optimiste planuri de angajare le au Țările Nordice.

Potrivit realitatea.net, Norvegia și Suedia sunt țările cu cele mai optimiste previziuni de angajare pentru primele 3 luni din 2013, dacă nu luăm în considerare planurile angajatorilor din Estul continentului, din Turcia sau Israel.
O altă țară din Nordul continentului care se situează în topul celor mai interesanți angajatori de la începutul anului este Finlanda, potrivit studiiului Manpower realizat în luna decembrie (previziune de angajare +4%).


Dintre angajatorii occidentali, cei din Marea Britanie au exprimat intenții mai optimiste chiar decât la începutul anului 2012 (+6%). Alte două țări unde numărul angajărilor îl va depăși semnificativ pe cel al concedierilor în perioada ianuarie-martie 2013 sunt Germania și Austria.

Dacă în România și în majoritatea țărilor din Europa, angajatorii sunt totuși precauți, sunt state în Asia sau America de Sud unde ritmul angajărilor este non-stop: India (+27%), Brazilia (+21%), Mexic (+20%), China (+14%) sau Singapore (+11%).

 


Citește în Cuget Liber: Află ce țări mențin RESTRICȚII pe piața muncii, pentru români, în 2013



 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2901 secunde