Ce se mai găsește de muncă în străinătate

247
1
Ce se mai găsește de muncă în străinătate - cesemaigasestedemunca-1440695478.jpg

Articole de la același autor

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, în această perioadă, prin intermediul rețelei EURES România, 1.376 de locuri de muncă vacante în străinătate.

În Spania, se caută 800 de muncitori necalificați în agricultură și un masor, în Germania sunt disponibile 50 de posturi de asistenți medicali generaliști, 20 pentru comisionari, 16 pentru operatori stivuitori, 15 pentru factori poștali, 15 pentru bucătari, bucătari șefi, bucătari specialiști, 15 pentru șoferi de tir, 15 pentru ospătari etc.

Oferta include 145 de posturi în Republica Cehă, 50 de lucrători în producție, în asamblarea aparatelor de aer condiționat, 50 de operatori, 20 de muncitori asamblare etc. În Marea Britanie, numărul locurilor de muncă este mai scăzut, de doar 35 pentru îngrijitori persoane, anestezist, zece șoferi camion și zece asistenți. Mai multe companii din Suedia sunt dispuse să angajeze români, pentru 35 de posturi de vopsitori auto, zece mecanici auto, zece tinichigii auto, iar în Belgia sunt doar două locuri libere, pentru infirmieri și asistenți medicali, în timp ce în Norvegia se caută un doctorand în testarea sistemelor de date centrale. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele precum și informații suplimentare cu privire la angajatori, domeniu de activitate, condiții de ocupare a posturilor, condiții de muncă și salarizare accesând portalul EURES național www.eures.anofm.ro. Pentru informații suplimentare, vă puteți adresa consilierului Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, Elena Pană. 

Comentează știrea

mihaela
31 august 2015
Castiguri rapide si sigure

Nou! Castiguri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem pentru toate localitatile tarii o oferta exceptionala de colaborare in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri urgente, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Cerem maxima seriozitate si dorinta de a castiga! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4726 secunde