Ce riști dacă oprești mașina sau staționezi neregulamentar în Constanța

2003
Ce riști dacă oprești mașina sau staționezi neregulamentar în Constanța - ceristidacaoprestimasina-1547047898.jpg

Articole de la același autor

"Două minute, atât stau, cât merg până la bancomat!" - aceasta este replica pe care o aduc cel mai des polițiștii locali din Constanța de la șoferii care opresc pe marginea străzii sau pe trotuar, blocând traficul sau accesul pietonilor.

În anul 2018, polițiștii locali din Constanța s-au confruntat cu o serie de nereguli constatate pe drumurile publice, cele mai multe fiind opririle și staționările efectuate neregulamentar pe principalele artere și bulevarde ale municipiului Constanța, cum ar fi bulevardul 1 Decembrie 1918, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, bulevardul Tomis, strada Traian, bulevardul Ferdinand, strada Soveja, strada Dezrobirii, strada Mircea cel Bătrân.

Practic, între 1 ianuarie 2018 și 31 decembrie 2018, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat, în limitele competențelor conferite de lege, 12.713 amenzi, de trei ori mai multe decât anul trecut. Valoarea totală a sancțiunilor este de 3.884.260 de lei.

"Atragem atenția conducătorilor auto că amenzile nu sunt deloc de neglijat. Conform Codului Rutier, oprirea neregulamentară este sancționată cu două sau trei puncte - amendă, adică 290 sau 435 de lei, plus două puncte de penalizare, în timp ce staționarea neregulamentară este staționată cu patru - cinci puncte - amendă, adică 580 sau 725 de lei, plus trei punct de penalizare. Activități similare se vor derula în mod sistematic și în perioada următoare", precizează reprezentanții Poliției Locale Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3332 secunde